viernes, 10 de octubre de 2008

Escalada a vista

Me llega un mensaje de mi amigo del pais vecino donde me cuenta lo que ha hecho en su ultima visita al sector Baiges de la Pietat.

Lo que mas me ha gustado es la manera que tiene de graduar las vias, por eso copio y pego para que los que tengais dudas no os tireis de los pelos.

7 vies totes a vista i desde baix....(como debe ser) por Joan Tur

“Hem escomençat calfant a la Roma, despues a tocat el torn a la d'Alluny, hem pasat a la Esther (On he tingut que apretar mes que a la anterior suposo que per no haver llegit be la secuencia). Despues cap a la placa Conesa on hem escomençat amb la

Recordant a l'Albert (Tocant tots els cantos, trencats i no trencats), despues

Asunto Resuelto (m'ha paregut mes facil que l'anterior), seguint per Somni trencat (Un pas de bloc i un slab que feia por per la bruticia, pero no sabria dirte si mes o menys que les anteriors) i hem acabat a l'Ultim vol (Un moviment llarg pero la penya es pot escaqueijar per la esquerra). No hem mullo amb els graus ja que havui he anat a fer vies a vista i pasar de tot lo demes. M'ho he pasat com un crio ja que feia anys que no muntaba alli dal i les vies de la placa Conesa m'han paregut de lo millor del sector. Com sempre ets un visionari!!! Ens veiem!!!”

Be, teniu clar el grau de les vies, no? Pues es lo que hay. Aqui el amigo se las ha pulio a vista y no le vengas con cuento, y mas cuando hace un par de dias llegaba a la cadena en uno de sus ultimos proyecto, (8b+.)

el crimen de Bamiyan

en su querida escuela de Xert.

7 comentarios:

Josep Barberà. dijo...

Pos que be...haurem de seguir equipant.

Joanet dijo...

K tio!!! No te mandare mas mails contandote mis intimidades que luego me los publicas por ahi!!!

Dimecres si el temps ens deixa he quedat amb Luichi per ensenyarli el balco i covetes. Si no curres i et be de gust ja saps on trobarme!!!

lo company del Mus dijo...

tus "intimidades" me parecieron muy apropiadas para aquellos que tienen el serio problemas a la hora de graduar una via.
te pido perdon si te ha molestado. pero es lo que tiene ser un "phenomen".
imposible quedar, el Miercoles, Guardia.
cenizo que no hay manera de poder quedar.
au trepa hasta que te escuezan las llemas.
salut, Bou.

Josep Barberà. dijo...

Encara segueixen sense estar graduades...

lo company del Mus dijo...

¡¡Joaneeeeeeeeeeeeeeet!!
el pepe necesita ajuada.

Joanet dijo...

Pues ara mateix despues de meditar-ho 5 dies diria que... Ostia con el alzheimer, ja no m'acuerdo!!!

un tal Pinxo dijo...

jajajjajaj....pero si esta clarisim, no???